Een hart
voor zorg

Thuisverpleegsters Elke en An komen naar je toe

Wie is Elke Melens?

’Zorgen voor’ is een constante in mijn leven: van babysitten over werken als onthaalmoeder tot zelfstandig thuisverpleegster worden. Thuisverpleging is voor mij de juiste zorg verlenen, maar ook tijd maken voor de mens achter de patiënt. Het persoonlijke contact met mensen en hun dankbaarheid achteraf zijn de mooiste aspecten van de job.

Meer lezen?

‘Voor hulp bij dagelijkse verzorging of wondzorg, voor ondersteuning bij oncologische zorg of comfort bij palliatieve zorg. Voor elke soort thuiszorg kan je bij ons terecht.’

Wie is An Roelandts?

“Ik werk al vijftien jaar in de zorg, maar als zelfstandige thuisverpleegster nu zelf mijn tijd kunnen indelen, is een droom. Er is tijd om de beste zorg te geven en de band die ontstaat met patiënten is goud waard. Als zij tevreden zijn, ben ik dat ook.”

Meer lezen?

Dit zeggen patiënten

Lies Bosman (38) uit Kortenaken:

“Ik kreeg twee weken wondzorg na een ongeval. Ik kende Elke al, maar ook als dat niet zo was, had ik met plezier mijn zorg in haar handen gelegd.
Ze is empathisch, geduldig en luistert graag. Ze heeft eigenlijk alles wat een thuisverpleegster moet hebben.”

Meer lezen?

Hilda Exelmans (64) uit Bekkevoort:

“Na een zware val kwam Elke maandenlang elke dag langs om mij te verzorgen. Toen al sprak haar menselijkheid mij aan. Ze neemt voor alles tijd en durft een arts in te schakelen als dat nodig is. Toen ik een tweede keer thuisverpleging nodig had, lag het voor de hand dat Elke opnieuw zou langskomen.”

Meer lezen?

Erik Buffels (47) uit Waanrode:

“Al van toen Elke nog onthaalmoeder was van mijn dochter viel haar zorgende karakter me op. Na verschillende knieoperaties kwam ze elke dag langs om spuitjes te geven. Haar vrolijkheid werkt aanstekelijk en ze streeft naar persoonlijke zorg op maat. Wie kwaliteitsvolle thuisverpleging nodig heeft, is bij haar aan het juiste adres.”

Meer lezen?

Zo kunnen we je helpen

Privacy Cookies Verkoopsvoorwaarden Verwijder cookies

Beau BV - Krawatenstraat 142, 3470 Kortenaken - BE 0754.741.162