Een hart
voor zorg

Dit zeggen patiënten

Lies Bosman (38) uit Kortenaken:

“Na een ongeval had ik twee weken wondzorg nodig. Elkes komst was mijn eerste ervaring met thuiszorg. Ik wist dus niet wat ik moest verwachten, maar alles was precies zoals ik het wilde. Ze maakt goeie afspraken, is empathisch en geduldig en luistert graag. Ze heeft eigenlijk alles wat een thuisverpleegster moet hebben. Elke en ik kenden elkaar al op voorhand, maar zelfs als dat niet het geval was, had ik met plezier mijn zorg aan haar toevertrouwd.”

Hilda Exelmans (64) uit Bekkevoort:

“Toen ik na een zware val maandenlang aan mijn bed gekluisterd was, verwees de huisdokter mij door naar Elke. Ze kwam langs voor mijn dagelijkse verzorging, maar voor mij was het meer dan dat: Elke neemt tijd voor je als patiënt, maar ook als mens. Er is altijd tijd voor een babbeltje. Toen ik later enkele weken wondzorg nodig had, lag het voor de hand dat Elke mij opnieuw zou verzorgen. En als anderen op zoek zijn naar een thuisverpleegster in Kortenaken of omstreken, geef ik altijd Elkes naam door.”

Erik Buffels (47) uit Waanrode:

“Goedlachs, geïnteresseerd en gewoon goed in haar job: zo zou ik Elke omschrijven. Na verschillende knieoperaties door jarenlang te voetballen had ik thuisverpleging nodig. Aangezien ik Elke nog kende van in haar tijd als onthaalmoeder van mijn dochter, legde ik met alle vertrouwen mijn zorg in haar handen. Mijn vertrouwen bleek gegrond: Elke stelt de juiste vragen en gaat echt na wat je precies nodig hebt. Alle lof voor de thuiszorg die ik van haar heb gekregen.”

Privacy Cookies Verkoopsvoorwaarden Verwijder cookies

Beau BV - Krawatenstraat 142, 3470 Kortenaken - BE 0754.741.162